GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

May 03, 2017

Assalamualaikum dan Hai


Klik Sini untuk join giveaway


3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin

Cantik
Loading laju
Kemas


Walaupun dah ada namecard sendiri tapi nak jugak hadiah ni sebab namecard sekarang lupa nak letak website blog sebab lebih kepada bisnes jer. huhu. Wish me luck!






You Might Also Like

21 komen

  1. Thanks MRS FUZY SWEETSOURLEYRAy, HUSNIEY HUSAIN & ANA SUHANA 😊

    ReplyDelete
  2. IQ pun nak buat bisnes kad untuk blog la camni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try join GA ni iq. Mane taw ade rzki mng bisnes kad. Hee

      Delete
  3. Replies
    1. Dan tahniah sebab nama awak tersenarai dalam carta special bloglist saya..

      http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/top-commentor-april-mei-2017.html

      Delete
    2. Thanks sis.
      Thanks jgk snraikan sy daalam bloglist jgk. 😊

      Delete
  4. singgah blogwalking petang . selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  5. dah follow..followback pls

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/supplement-terbaik-untuk-lelaki-abad.html

    ReplyDelete
  6. hai, singgah dari segmen sama.
    goodluck awak.

    ReplyDelete
  7. Hii! Nisha datang dari GA yang sama :D Just followed and I really love your blog! hihi
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  10. Thanks Kak Nab, Lea, Zafirah , TheFool,antynid,nisha,liyana n mardhiyah. . All the best jugak

    ReplyDelete
  11. Hai. singgah blogwalking sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by-busyratakiyudin.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger