Giveaway Busyra Takiyudin: Saya Nak Shopping Credit RM1000!!

May 22, 2017


Assalamualaikum dan Hai

sgshop


Sgshop. | Secara jujurnya aku baru tahu kewujudan web ni lepas baca blog Busyra. Bila scroll secara satu persatu banyak sangat barang-barang nya. Dah la murah lak tu. Busyra pula siap lancarkan satu giveaway lagi iaitu nak bagi shopping credit bernilai RM100 kepada 10 orang pemenang!So, memang aku takkan lepaskan peluang untuk sertai. Sesiapa yang belum join tu jemputlah join okay.


Barang yang Cik Renex hendak beli dari SGSHOP adalah
.
.
.
.
.
.
.

SJCAM. 3 generation SJ4000 HD 1080P micro WiFi camera waterproof camera DV motion

 
sgshop

http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/searchdetails?tbid=40606311411


Kalau ada yang perasan, CR memang lama nak kamera ni tapi tak dapat2 lagi. Sebabnya bajet telah beralih ke barang lain. so ini memang kekal dalam wishlist je. harap2 ada rezeki menang GA ni. Boleh la merasa kamera ni. hiks.


JOM JOIN JUGAK.
wish me luck untuk GA ni dan GA Namecard jugak!
 


You Might Also Like

17 komen

  1. all the best cik renex murah tuuu

    ReplyDelete
  2. Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
  3. Nak jugak SJCAM!! Siqah kan sejak phone masuk air aritu, dah serik nak guna beg kalis air. Plan nak ada SJCAM lah sebelum pergi ke mana2. Nak beli GoPro mahal sangat ��

    ReplyDelete
  4. Eh eh lupa nak cakap. Good luck Reen :)

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya cik reen! heeeee....

    ReplyDelete
  6. Akak pun join giveaway ini 😄
    Good luck CikRenex 😍

    ReplyDelete
  7. Never heard of SGshop before o.O Anyways, may luck be with you!

    ReplyDelete
  8. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe