Bantal burung Hantu untuk pemenang GA Elsa

Assalamualaikum dan Hai. Sebenarnya Cik Renex jadi sponsor untuk Giveaway Blog Elsa yang dah berakhir lama dah. Awl bulan Mac. Cik R...

Assalamualaikum dan Hai.

Giveaway

Sebenarnya Cik Renex jadi sponsor untuk Giveaway Blog Elsa yang dah berakhir lama dah. Awl bulan Mac. Cik Renex sponsor dua hadiah. Pertama bantal burung hantu dan yang kedua adalah topup. Topup dimenangi oleh blogger Mellya. Tahniah!

Dan untuk bantal burung hantu tu dimenangi oleh Blogger NieylaNadia dari blog SeindahCerita. Tahniah. Sebelum tu CR memang dan contact dia dan maklumkan dapat lambat sikit hadiah tu sebab busy nak siapkan tempahan2 lain dulu. Sori Nieyla sebab lambat sampai ye. Hehe. 

Nak tengok hadiahnya??
.
.
.
.
Tadaaaa
Owlie from bycikrenex. 
Size 7inci×6inci


.
.


Klik link ni untuk baca kat blog Nieyla.


Untuk blogger yang masih tak tahu lagi, CR ada buat bisnes kecil-kecilan menjual bantal hiasan , keychain , pinshawl, pencil case dan macam-macam lagi. Mana yang berkenan boleh terus direct contact details kat bawah ni yer.




Whatsapp : 
017 794 4891


You Might Also Like

16 komen

  1. ala...xpe..kita okay je...:)

    ReplyDelete
  2. Comelnye reen 😍😍😍. Semoga terus success businesz reen ye.

    ReplyDelete
  3. Thumbs up CR ❤️ Mane tahu satu hari nnt mek pulak order

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mek. Boleh2.nti order byk2 terus. Hee

      Delete
  4. Cantiknyeeee bantal ni.. kalau camni brp ni?

    ReplyDelete
  5. comel sgt! reen da tau ke reen menang dekat blog lady in red planner?

    http://ladyinredplanner.blogspot.com/2017/05/3-pemenang-bertuah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks IQ. Ada2 reen bce dah. Tq bgtaw jgk.heee

      Delete
  6. tahniahnyer utk pemenang., ;p

    ReplyDelete
  7. comel.
    aida pun minat felt crafting, CR.
    tapi x menjual.
    suka2 buat utk diri sendiri, anak2 dan kawan2 aje.
    ni hah tgh dok kalut sebab bookmark hari guru utk cikgu anak2 x siap2 :(

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)