Perubahan dari 2010 2014 dan 2017.

April 13, 2017

Assalamualaikum dan Hai.


Ramai yang share post ni kat Facebook & Instagram. Kat twitter tak sure sebab CR dah lama x on twitter. Lupa password. HAHA. Macam seronok lak maka CR pun terjebak dengan benda alah ni. Jom tengok hasilnya.



2010. 7 tahun yang lepas. Umur 21 tahun. Gambar ni masa last lepak ngan geng2 zaman degree kat utm skudai. Overnight kat Desaru sambil tukar2 hadiah. Masa ni desaru je port best nak lepak. Haha. Sekarang macam2 tempat ada kt Johor.

2014. 3 tahun yang lepas. Umur 25 tahun. Gambar ni kat Waterpark Temerloh kot. Lupa dah.

2017. Yang terkini. 28 tahun. 

Perubahannya adalah berat badan melampau-lampau naik. Tengah frust pun makin bertambah selera. Pelik dengan diri sendiri. Hoho.


So.nak tag semua blogger yang baca post ni wat jugak. 

See how much you've changed!

You Might Also Like

20 komen

  1. Berubahan tu tanda bahagia Reen. Cukup makan pakai semua. Hehe.😍

    ReplyDelete
  2. teringin jugak nak throwback tapi mcm taksanggup tengok gmbar dulu dulu haahahaha!!!

    ReplyDelete
  3. dulu kurus la dia...sekarang pun masih slim tapi naik sikit je tu
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa kurus tu zaman belajar .hehe. Xcukup makan n rehat. Skrg dah keje mmg makin mengembang lah.

      Delete
  4. samalah kita, muka tak berubah sangat pun. berat yang berubah kui2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah.akk ade tgk syed letak kt entri bdag syed tu. Hehe. Geng la kite

      Delete
  5. Opss terbaca post nii 😂😂
    Kena buat jugak la nampaknya. Heehe jap nak gi godeh pictures lama lama dulu 😁 btw muka cik renex tak berubah dari 2010 tuu..

    ReplyDelete
  6. makin comel CR...badan naik tu tanda bahagia keke

    ReplyDelete
  7. Ada orang kalau frust lagi kuat makan.
    Tu yang bertambah2 kgnya.

    ReplyDelete
  8. IQ da cakap dengan reply komen IQ, reen pun sama cantil sbb prmpuan mmg akn brtmbh cntik apabila meningkat usia. Heeeeee...

    ReplyDelete
  9. Huhuhu... Nampak makin matang dancantik semestinya! How time flies kan... 🙆💕

    ReplyDelete
  10. Perubahan tahun 2017 tu samalah!! Berat badan naik mendadak. Huhu.

    ReplyDelete
  11. Okay I can't do the exact same post sbb 2010 was the year where I hate picture the most.. haha.. But CR look prettier now instead of being skinny.. XD

    ReplyDelete
  12. hahahaha~ tak brani plak kakak nak cabar diri sendiri.. adoiyai.. nanti2 la eh bila kekuatan tu sampai, kakak buat la..

    ReplyDelete
  13. Manusia ni tak akan lari daripada dimamah usia..

    Btw, yang bertambah selera tu tandanya bahagia hehe..

    ReplyDelete
  14. Hehehe berbeza sangat.. makin cantik dia.. hehe

    ReplyDelete
  15. yes. aida perasan jugak ni.
    hi hi hi aida x buat. sebab aida x selalu share gambo diri sendiri di fb.
    kelakar dgn apps di fb. mcm2 kan :) ha ha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe