I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors

April 12, 2017

Assalamualaikum dan Hai



Klik Banner untuk Join. Sempat lagi nak join okay.

Sebenarnya lama da peram entri ni. Tak boleh nak post sebab ada yang tertinggal syarat2 penyertaan. Ni baru lengkap. Rugi tak join weh sebab ada LIMA BELAS HADIAH. Siapa yang taknak join rugi2. hehe.

Tulis secara ringkas apa yang menyebabkan anda berasa seronok untuk menulis blog?



Secara tak rasminya aku buka blog ni tahun 2008, 9 tahun yang lepas. Masa tu memang semangat nak tulis blog sebab dah macam diari online. Apa2 aktiviti semua nak tulis dalam tu. Seronok share dengan semua blogger. Tp since 2013-2015 aku slow dah menulis. Tengok kawan2 blogger lame pun slow jugak dah. Dannnnnn bila masuk hujung tahun 2016 aku macam dapat semangat baru nak menulis blog. KENAPA?Sebabnya dah jumpa geng aktif menulis maka makin seronok la nak berblog. Seronok berblog jugak sebab dapat kongsi info dengan orang lain contohnya tips,lirik lagu dan info travel.

Harap2 kita semua terus bersemangat dalam menulis.

You Might Also Like

10 komen

  1. Semoga berjaya Reen. Mudah-mudahan ada rezeki reen 😍

    ReplyDelete
  2. Biasalah dalam dunia berblog ni kita tak selalu ada 2M (Mood /Masa) nak menulis. Hehe husni pun gitu dulu.. Bertahun tinggal. Hehe 2015 baru on balik.. 😂 😂

    Selamat maju jaya cik renex ^_^

    ReplyDelete
  3. Yeayy kak reen join. All the best tau!

    ReplyDelete
  4. Pertama tulis.
    Kedua rigkas.

    ReplyDelete
  5. Sis dulu pun cmtu... menulis sekadar suka2 last2 berkubur blog tu. Tahun ni dpt smngat baru utk mula tulis blog semula dan kali ni nak jadi blogger sepenuh masa dah. Lagipun dah ada geng2 mcm cikrenex makin syok la utk berblog :D

    ReplyDelete
  6. Semoga terus ada semangat menulis :) Masa dan mood memainkan peranan juga dalam blogging. Ada masa tapi takde mood, tak ke mana juga nanti. Hihi.

    Good luck ye CR :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger