Menang contest Tag dan Menang Sahabat at Taqwa

January 19, 2017 C i k R e n e x 20 Comments

Assalamualaikum dan Hai.


Alhamdulillah. Rezeki awal tahun lagi. Menang contest Tag dan Menang Sahabat at Taqwa. Sebenarnya menang pun hasil dari member aku tag nama aku. Terima kasih munir. Berkat jari aok mengetag koi. Hiks. Sebenarnya aku tag jugak tapi xde rezeki menang. Menang yang member tag je. Tu pun seronok dah sebab masih dapat hadiah jugak. Alhamdulillah.

Hadiah apa yang aku dapat dari Sahabat at Taqwa?


Thebeemee

Beg design sedekah
Non woven beg Bersyukur
Tasbih
Kalender
Kipas tangan
Kad zikir


Suka sangat dapat hadiah ni. Paling suka beg design sedekah tuh. 😘


Peminat buku boleh la terjah ke Sahabat at Taqwa untuk beli buku. Takpun terus je direct ke thebeemee.

Sahabat at taqwa

You Might Also Like

20 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah cik renex 😃
    .
    Murah rezeki ya.
    .
    Menang contest

    ReplyDelete
  2. wahh, best2!! tahniah reen, murah rezeki betul awal tahun ni kan? heee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki CR. Molek jer hadiah2 tue ❤❤❤❤❤

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki, thniah awk =D

    ReplyDelete
  5. Wah bertuahnya kak reen... Happy for youuu...

    ReplyDelete
  6. bestnya menang contest ni ;D tahniah sis! sebelum ni penah beli buku dekat dorang gak n dapat tasbih sbg free gift :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)