Art : Mountain of Cats

Assalamualaikum dan Hai.

Selamat berhujung minggu bloggers. Apa plan hujung minggu korang? Cik Renex duduk rumah je. Semalam je sempat ke kenduri. Jiran jemput kenduri kahwin dan kenduri arwah. Makan free. Alhamdulillah. Hari ni duduk rumah je la. Sambil menjahit sambil tengok hindustan Duplicate. Tapi sempat jugak scroll timeline Facebook. Tengah seronok2 scroll ada nampak orang share something ni. Tertarik terus nak klik.


Dari dinding kosong jadi dinding yang penuh dengan doodle kucing. Tuan rumah ni baru pindah ke rumah baru jadi dia upah Muffinsaurs untuk lukis kat dinding. Tadi aku scroll page FB dia. Ya allah kreatif sangat. Teringinnya nak jadi macam dia.


Ni hasil karya Mountain of Cats Stephanie Raphaela Ho (Muffinsaurs)




Yang ni masa kosong.



Okay dah makin bertambah kucing dia.


Cantik sangat. Sesuai untuk pencinta kucing ni.



Kat suis tu comel


Yang ni pun ohsem.

Ni facebook dia. Kalau nak tengok https://www.facebook.com/muffinsaurs/


Cantik dan kreatif kan. Kalaulah CR ada bakat cam gini. Da pnuh dinding kat rumah tu CR lukis gambar owlie. Hehe.

16 comments:

  1. Geramnya tengok!!! Comel sgt drawings tu.. Q_Q

    ReplyDelete
  2. Gigihnya dia. Best bila ada bakat seni ni. Idea datang je, terus buat.

    ReplyDelete
  3. Asal ada bakat dan kreatif semua boleh jadi cantik kan CR. Sis nie memang jari jemari keras. Kalau anak suruh lukis gambar org sis lukis gambar org lidi je. Tue je yg tau. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org lidi pun org lidi la. Asalkn gaya org Hehehe..

      Delete
  4. Ya Allah. Comelnyaaaa. Sukanyaaaa.

    ReplyDelete
  5. Cantiknyaaaa, bestkan org yg ada bakat melukis & kreatif ni, nak jugaaa bebanyak kucing kat dinding dan pintu mcm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai try la lukis seekor dlu. Kot jadi jugak macam ni nanti. Hee

      Delete
  6. Sangat comel dinding tu. Rjin btul dia melukis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah pasal. Jom kita melukis jugak. Ajak qaid join. :)

      Delete
  7. cantik.. kretif betul.. pandai melukis tu kelebihan dia.. Memang terbaik..

    ReplyDelete
  8. Cantik lukisan tu. Malangnya tgn sy x pro bab lukis bnda tu 😪

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.