Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Siapa pernah mengalami gastrik. Aku baru first time kena masa Ahad baru ni. Ya Allah,sakit dia yang ampunnn sakit sangat. Tak reti nak ...

Assalamualaikum dan Hai! Siapa sini anak bongsu? Sep tangan sikit. Cik Renex anak bongsu dari dua orang adik-beradik. Tapi takde ...

Assalamualaikum dan Hai! Lama dah tak buka blog. Baru jam ni sempat curi2 blogwalking. Minggu exam jadinya tak de la cikgu2 nak wat ek...

Setiap orang mesti ada kegemaran atau kegilaan. Paling kurang ada satu kan. Sesetengah orang ada obses dengan bentuk cupcake. Macam akak ...