Selamat Hari Ulang Tahun Akak

Assalamualaikum dah Hai




"Aku memiliki sepasang mata, tapi tidak dapat selalu melihatmu.
Aku memiliki sepasang tangan, tetapi tidak bisa selalu menuntunmu dalam gelap.
Tapi aku memiliki hati, yang selalu berdoa untukmu, dimanapun dan bilapun.


Di usianya yang ke 31 ini jadikan lah dia seorang yang lebih dewasa, akhlak yang di senangi oleh setiap orang sehingga dia menjadi orang yang paling beruntung kerana begitu banyak yang menyayanginya.


Jagalah dia di setiap helaan nafasnya. Lindungilah dia dalam setiap langkahnya.
Sayangilah dia melebihi Engkau menyayangi hamba.
Teguhkanlah imannya dalam agamaMu Ya Allah
Lembutkan hatinya, jadikanlah setiap kata yang keluar dari bibirnya hanyalah kebaikan saja."

Selamat Ulang Tahun Akak. Semoga segala impian akan termakbul untuk ulang tahun kali ni. 

Happy birthday

Almond Brownies sedap dari Ika. Sedap sangat. Cantik sangat dia wat. Kreatif. Mana yang berminat (Area Bera Temerloh Mentakab) boleh klik gambar untuk ke facebook beliau. 

22 comments:

  1. Sebayalah umur akak kita, hehehe, happy belated birtday untuk akak cik renex.

    ReplyDelete
  2. Sanah Helwah Cik Renex..semoga sihat dan diberkatiNya selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni bday akk cik renex. Tq mrs fuzy. :)

      Delete
  3. Semoga dlm lindungan Allah swt slalu adik bradik ni, amin ..happy bornday utk akak =D

    ReplyDelete
  4. happy bday sis, sedap nampak kek tu

    ReplyDelete
  5. happy besday untuk akak cik renex.
    Semoga dimurahkan rezeki dan di berkhati umurnya.

    ReplyDelete
  6. Sweet sgt...
    MOga hubungan kalian berdua lebih erat dan bahagia selalu..

    ReplyDelete
  7. happy belated besday cik renex. smoga sntiasa berada dalam lindunganNYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Birthday akak CR ni. Hee. Tq busyrabg pihak dia.😊 Aminn

      Delete
  8. Happy belated birthday akak cikrenex :) Semoga bahagia selalu. Maintain cantik adik beradik ni ye :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.