Mood 2017

December 28, 2016

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.

Hari ni 28 Disember 2016. Hanya tinggal beberapa hari je lagi nak menginjak ke tahun 2017. Sedar tak sedar kan. Rasa macam baru je masuk tahun baru. Azam tahun baru dah ada ke? Ke tahun lepas punya azam di teruskan ke tahun hadapan? Macam Cik Renex, banyak lagi azam tak tertunai ni. Jadinya, azam tahun 2016 di bawa ke tahun hadapan.


Cik Renex baru lepas meeting kali pertama untuk tahun 2017. Semangat semalam iron baju sebab nak masuk meeting,kena skema sikit. Huhu.


Dah hujung2 tahun ni Cik Renex busy sikit. Nak wat persediaan untuk sesi 2007. Banyak lagi x setel. 😧😨


P/s : Jap lagi cik renex blogwalking. Lama tak blogwalking.

You Might Also Like

13 komen

  1. smoga di permudahkan smua urusan ya, insyallah =D

    ReplyDelete
  2. tulah terpikir2 gak ni apakah azam tahun baru untuk 2017 ni.. hmm

    ReplyDelete
  3. Oh.. Begitu rupanya nama penuh reen. Heheee betul lah.. Yang azreen tu dah sama tu. Kita ni kembar nama hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.kannn nama kita sama.tu kadang tersasul bahasakan nama reen jgk ngn reen. Hikhik

      Delete
  4. Samalah kita Cik Renex, bila hujung tahun semakin melampau busy.. Hujung tahun, awal tahun sama jer.. Bila masuk tahun baru mula rasa risau sbb banyak lagi impian belum ditunaikan dan umur pulak semakin meningkat.. hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.stress rasa kadang2 tu. Tp nak wat camne. Dah keje gitu. Huhu

      Delete
  5. Selamat tahun baru 2017 Cik Renex. Hihihi. thank you cakap template kite lawa, kalau cik renex suka responsive template boleh je pasangkan, yg free ada bnyk kt themExpose, hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xsempat tu lah nak pilih yg free2 tu. Tak reti nak pasang sendiri. Hehe

      Delete
    2. Hahaha template akak dah comel dah skrg ni, tapi kalau tetiba dtg mood nak tukar responsive template tp tak tahu, dont worry mai dh bt tutorial dh, hahaha, kalau pening juga boleh je mai pasangkan..

      Delete
  6. smoga dipermudahkan segala urusan :) busyra nampak link blog busyra dekat bloglist cik renex! thankssss sngt sudi letak.. nnti busyra letak link cik renex dekat bloglist jugak kay.. <3

    ReplyDelete
  7. May Allah ease everything on us in 2017, insyaAllah ameen! :')

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger