Tak sempat

November 02, 2016

Assalamualaikum dan Hai.

Yer. Tak sempat nak blogwalking & update blog. Nak cakap busy , takde busy bebenor. Instagram still update. Kahkah. Eh sape2 nak follow Instagram kita bagitaw la. Search @cikgheenn haha. Nanti Cik Renex followback.

Untuk siapa2 yang dah drop komen & follow blog ni Terima Kasih k. Nanti Cik Renex balas lawatan. Rinduuu nak baca blog korang ni.



So,jom blogwalking.

You Might Also Like

12 komen

  1. Wasalam..hari ni baru ada masa nak bls kunjugn..huhu..ap khbr cik renex =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik renex pun baru ade mase on blog ni .

      Alhamdulillah sihatt. ☺

      Delete
  2. Takpe sis..dahulukan perkara penting.. blog ni bila2 masa boleh tgk.. hehe

    ReplyDelete
  3. Hola cik renex, nnt mai follow insta, hihihi~

    ReplyDelete
  4. Terima kasih follow saya balik cik Renex.. Nanti kita carik cik Renex punya ig hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger