Kurang ketinggian. ^^v

November 04, 2016

Assalamualaikum dan Hai.


Hahaha. Ok gelak dulu sebelum cerita.  Siapa pernah mengalami situasi macam dalam gambar atas tu? Angkat tangan pleasee. Cik Renex pernah kena. Nama pun renex, memang akan terjadi la sekali dua situasi macam gini.


Hanya orang yang kurang tinggi je memahami perasaan kami ni. Kahkah. Aku pernah kena masa nak masuk parking ECM . Nak tekan ambil tiket tu sekali tak sampai tangan. Ok tanggal seat belt. Tak berjaya jugak. Malu dah dengan kereta belakang. Last2 buka pintu kereta kuar badan sikit tekan. Tebal muka dua inci.


Sebab tu kalau kat tol memang standby kereta dekattt je dengan pembahagi tu. Cuma jangan lah sampai ternaik tayar atas pembahagi tu. Melampau namanya.


Tapi,tak pernah pun tak bersyukur. Bersyukur selalu walaupun tak tinggi . Sebab kadang orang rendah renex2 ni orang cakap awet muda. Macam budak2. Hahaha. Orang la cakap.





You Might Also Like

23 komen

  1. Betul.. Nampak muda gitu. Kawan office lama Reen pun cmtu. Kecik.. Comel je. Memang nampak muda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi2 kalo slim.mmg nmpk cam budak2. Mcm cik renex ni debab..hehe

      Delete
  2. Hihihi comel je...saya pula jenis tinggi, paling awkward bila ada majlis, pakai heels, dh macam hantu galah, hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best laaa tinggi.. tp xleh pkai heels selalu la kan mai.

      Delete
  3. Uollss..benda tu selalu terjadi dekat Minah Kiwi.. kadang kadang malu jugak tapi terpaksa tebalkan muka jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheeh..kita serupaaa..wat xtaw je kan..

      Delete
  4. hu hu rasa nak kecik jugak tp syukur je dgn Tuhan bagi hehe.

    ReplyDelete
  5. Kalau bab ni, orang yang terlebih ketinggian pown kalau dah park jauh dari mesin tu, x sampai gak.. hahaha

    ReplyDelete
  6. hahahahha.. same la renex Unni pun pendek gak tpi x reti driver..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nti da reti drive mesti jadi cam gini.hehe

      Delete
  7. Ain pun kadang2 tak smpai jugak. Smpai bukak seat belt lepastu bukak pintu pun pernah hehehe

    ReplyDelete
  8. Pernah kena jugak awak.. tu yg time driving memang kasi rapat2 dekat tiang kuar ticket tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi risau jugak kalau rapat2 .kang abis kereta kita

      Delete
  9. Betul tu dear.. Saya pun selalu camtu.. Nak touchn go kad di tol pun payah..

    ReplyDelete
  10. hahha.. comel ja mcm tu sis... biasa benda mcm kt atas tu jadik pada org2 comel ja... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la pasal sis atie.. kena bersyukur je la,hehe

      Delete
  11. Cikna selalu je kena gitu, mmg spoil kot... Tp kn yg bagusnye org xckp inci ni sntese nmpk comel je....;-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger