End of September

September 28, 2016



Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Hari ni 28 September 2016. Penghujung bulan September dah pun. Rasa macam baru lagi. Tak sempat nak up status " Wake me up when September ends". Tengok2 dah nak masuk Oktober dah oii. Masa sangat2 cepat berlalu tanpa kita sedar. Umur pun tak lama lagi nak meningkat setahun lagi.

Bulan ni banyak sangat hal berlaku. Tak tahu nak share kat blog citer yang mana satu. Senang2 tak yah tulis terus. HAHA. Bulan ni jugak banyak kenduri kahwin. Ada yang sempat pergi ada yang tak sempat nak pergi. Tahniah Syakila. Tahniah Senget. Tahniah Udin. Tahniah semua2 lah. Tak ingat siapa yang kahwin bulan ni.

Bulan 10 ni ade lah dua tiga kenduri. InshaAllah kalau berkesempatan CR pergi kenduri.


Bila up gambar kahwin,mulalah orang tanya

"Asyik kenduri orang je, bila kenduri sendiri"

sabar lah. Nanti guwa jemput k. Hehe. 😀

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger