Syawal 2016

July 27, 2016

Walaweh. Syawal nak habis da pun tapi aku baru nak tulis entri blog mengenai Raya. Nampak tak kroniknya nak update blog. *hiks. Ok lah. Selamat hari raya followers & silent readers. Maaf andainya entri2 dalam ni ada menyakiti hati kalian tanpa ku sedari. Tiada niat sebegitu.


Raya aku macam biasa raya di rumah sendiri lagi. Masih tiada lagi scene "Raya tahun ni raya pertama kat rumah saya,tahun depan baru rumah abang" okay,abang sangat. *Contoh . Raya di Pahang. Siapa Team Raya Pahang? Sep sikit. Nama pun raya,tak sah kalau takde sesi bergambar sakan. So jom lah layan gambar.


Kesayangan saya. Abg lee. Akak. Cha. Ma. Cik Renex. Min Ho. *eh. Tahun ni tema warna ungu. Beli kain pasang awal tahun ritu da pastu ikot la masing2 nak wat baju design apa.


Ni masa my BFF datang beraya. Comey sangatt Humaira pakai peplum. Gerammm.


Sini dah jadi port wajib bergambar. Sampaikan member aku yang datang beraya pun nak jugak snap gambar sini. Kita layankan aje. Haha.


Raya kedua. Raya dengan saudara2 & sepupu2. Ni pun dah petang baru pergi sebab saudara tak putus2 datang rumah. Tahun ni cam ramai pulak.


ok.itulah kisah raya cikRenex. Nanti la sambung kalau rajin untuk raya ke 3 dan seterusnya. Haha. Selamat hari raya korang!!!

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe