Eh dah duapuluhtujuh

February 23, 2016

Eh. Rasa macam semalam je baru sweet 17teen. Rupa rupanya dah DuaPuluhTujuh. Masa begitu cepat berlalu atau kita tak sedar masa berlalu begitu sahaja. #sigh


18 Februari baru ni birthday Cik Renex.
Dah tua2 ni feel nak celebrate birthday mana ada sangat. #mengakupuntua.

Terima kasih pada yang ingat.
Terima kasih atas doa yang diucapkan. Aminn . Aminn. Aminn.

Ouh ya. Pada hari kejadian aku dapat suprise dari Akak kesayangan guwa. Konon2nya suprise delivery lah. Hikss. Tapi kesian Encik tu ,merata cari aku tak jumpa2. Biasa lah. Aku kan suka main hideandseek. Hahaha.



Ni la ghupernya. Thanks a lotsss kak. Muah ciked. Tahun depan sila buat lagi.



Terima kasih pada yang bagi hadiah jugak. ❤


Lupa pulak.terima kasih pada MH yang bagi prank sangat best sehari sebelum birthday tu. :'(

You Might Also Like

4 komen

  1. epi belated befday reen! maaf lambat wish...

    hope reen senantiasa sihat dan maju dalam bidang yang diceburi.

    *cliche sgt ucapan ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Heee.aminnnnn. thanks IQ. .skema sgt ucapan ni. Haha

    ReplyDelete
  3. wahhhh seronoknyaaa dapat jambangan cokelat. hehe.

    Psstt...still muda lagi tu 27 tahun. life start at 30 kata org..hehehe

    ReplyDelete
  4. Kann..walau da 30an pun still muda ag..heee

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger