Mr. Cbx

January 14, 2016

Permulaan tahun baru ni banyak habis pada kau jer. Sabtu baru ni,kereta tak boleh start. Cuak kottt. Call MH dia ade kerja , nasib Adi ada datang tolong. Thanks Adi.


Esoknya Ahad,pergi Bank dengan yakin. Tengah tunggu nak turn tiba2 macam dengar bunyi lain macam. Dalam hati dah agak,mesti dari kereta aku tu. Keluar2 tengok memang pun. Off aircond dan masa tu terus nampak air keluar bawah enjin. Ingatkan air aircond biasa je so drive la balik. Masa ontheway dah rasa lain sebab tengok kt meter temperature naik tetiba. Tapi still degil terus je drive. -.-


Sampai2 rumah,tengok enjin dah berasap. Hahaha. Air kering kontang. Giler kau renex. Nasib tak rosak enjin. So tunggu la member guwa datang petang Ahad tu.


Jadinya,Sabtu Ahad baru ni aku memerap je la kat rumah sambil menjahit.

"Dia suoh aok duk rumah jer la tu" - MH



semoga cbx dapat berkhidmat lama lagi dengan guwa tanpa mengalami masalah kesihatan.

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger