Assalamualaikum dan Selamat Petang9 Alhamdulillah. Barang yang lama di nanti dah sampai. Takde la lama sangat cuma tunggu dua hari jer...

Assalamualaikum dan hai. Sekarang musim cuti sekolah kan. Awak awak semua plan nak ke mana? Risau tak sempat nak tempah flight dan hote...

Assalamualaikum dan Hai. Baru-baru ni Cik Renex sekeluarga telah pergi ke Forest City yang terletak kat Gelang Patah JB. Nak ke sini k...

Assalamualaikum dah Hai "Aku memiliki sepasang mata, tapi tidak dapat selalu melihatmu. Aku memiliki sepasang tangan, te...

Assalamualaikum dan Hai. Siapa pengguna Instagram mesti tahu ape tu 2016 best nine. Tahun lepas ade jugak wat. Tahun ni kita try tengok l...

Assalamualaikum dan Hai. Hari ni nak share satu tempat yang best bila datang ke Kluang. Aku memang kerap ke Kluang sebab Akk memang st...

Assalamualaikum dan Hai. Seperti apa yang telah dibentangkan dalam Bajet 2017, Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BRIM) untuk 2017 telah din...

Ombak laut, angin bayu Menemaniku dikala terkenang dirimu Manis indah dalam cinta Tak pernah ku sangka kau pergi hanya kerana dia ...

Assalamualaikum dan Hai. Wanita dan Fesyen memang tak dapat dipisahkan. Memang akan di kaitkan bersama-sama. Seperti yang kita sedi...

Assalamualaikum dan Hai. First time wat bantal kelab bola. Mujur lah gambar logo kelab ni takde la rumit mane. Tu setuju nak wat tu. FC...

Assalamualaikum dan Hai. Siapa kenal pelakon gambar atas ni? Smart kan. Lee Min Ho. My favourite hero. 😄Aku sebenarnya takde lah pem...