Gambar

November 04, 2015

Tengok tajuk pun dah tahu aku nak cerita mengenai apa kan. Sebelum kita bermula, weh dah masuk bulan NOVEMBER kott. Teruja and sedikit risau bila dah sampai hujung tahun ni. Teruja sebab banyak birthday bulan 11 & 12. Risau sebab bila hujung tahun ni akan mula la musim hujan. Bila dah asyik hujan,takutnya jadi banjir. Hmmm. Sekarang ni pun selalu je hujan bila petang2. Ya Allah, jauhkan la kami dari musibah banjir. Aminn.

Sebenarnya kalau kita perasan,sejak adenya telefon pintar kita dah jarang 'cuci' gambar kan. Hamik punya la banyak gambar last2 sekali berhabuk duk dalam gallery hp kita tu. Sekali hp kita kena rosak,abis hilang semua gambar. Nanges tak berlagu kang. *macam aku ritu.

Ma pun selalu bising, ."Amik je gambar,tapi x g kedai gmbo anta cuci pun"

Huuu. Sedar kenyataan tu tapi tu lah. Nak ke kedai gambar tu malas. Padahal bukan payah pun kan,pergi kedai bagi memori kad- tunggu beberapa minit - siap.


Bila da malas,benda mudah jadi payah.
Hahaha

sebenarnya nak cerita sal photobook. Next entry lah. Haha.

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger