No title

September 21, 2015



 Kisah semalam. 

Mentang-mentang dah cuti sekolah kemain lagi korang ni. Semua nak tukar status single ke married. 

Sampai tiga kenduri aku g semalam. Kenyang perut suka hati. Dari bera sampai ke temerloh kendurinya. 

Kenduri last tak mampu nak makan nasi dah. Mampu makan bubur jer. 

Janji menjamah kan. 



Emm. Bukan nak diet ke ???



 Jangan cakap hakak tak payung gambar. Kbai.

You Might Also Like

3 komen

  1. Sunyi sepi la dapur musim cuti ni asyik p g makan kenduri je betul x...hehe

    ____________________

    Cik Kumbang reply your comment at
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/2015/09/wedding-review-baju-nikah-by-zawara.html

    Yup betul tu :)

    ReplyDelete
  2. Minggu ni bz dengan masakan hari raya.heee

    ReplyDelete
  3. Perghh..brjalan saje cik reen kiter...nsi minyak cik reen plak ble ni...xsbau ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger