Ke Kuantan lagi.

May 14, 2015

Assalamualaikum.
Selamat pagi.
Selamat datang bulan Mei.

Dari tajuk pun boleh tahu nak cerita mengenai apa kan. Minggu lepas, Cik Renex ke Kuantan. Bila letak gambar kat moment mula orang cakap. Ouh.dating yer? Aah, cik renex dating. Date dengan ma tersayang dan si mulut becok Cha. :) Sebenarnya lama dah nak g Kuantan sebab rindu dengan Pantai. So, kebetulan ada hal nak jumpa mak long,memang peluang yang terbaik untuk lepak² di pantai.
So.marilah Cbx kita bergerak ke kuantan. 




Bera ke Kuantan dalam 2 jam lebih je. Sampai² ke sana g rumah mak long dulu kat Taman Kubang Buaya. #tiadabuayaharapmaklum . Lama jugak lepak sana. Pas Asar baru gerak ke Teluk Chempedak. Hmm. Sampai2 ramainyaaaaa orang. Lupa yang pergi hari Ahad,memang confirm ramai orang. :)  



Hajat di hati nak singgah ke Beach market kat Taman Gelora tapi terkilan sebab nak masuk ke Taman Gelora  tu pun puas. Jalan jem. So patah balik lepak tepi sungai pahang. ESPLANADE KUANTAN ajerr. Tapi seronok la gak ,tercapai jugak hajat Cha nak main giant ballon tu. #yekenamagiantballon . Ngan cikrenex sekali join main. Hikssss..






Lepas ni kemana pulak?

You Might Also Like

1 komen

  1. hahaha..main buih..peewiiiiiitttt..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe