Telok Cempedak Kuantan

#throwback25012015

Kebiasaannya hujung minggu aku akan dipenuhi dengan aktiviti bersiar-siar. Sama ada ngan family aku atau rakan². Macam sabtu baru ni aku ke Carboot Sale Temerloh dengan my makcik Intan dan kawannya Zahirah. Cerita Carboot Sale tu nanti aku cerita lebih sikit sebab takde gambar. Kalau bercerita sekali dengan gambar baru seronok. Kan?

Ahad pulak,plan asal memang nak ke Kuantan. Tapi kena setel kemas2 rumah dulu baru boleh gerak. So pas zohor dalam kul 2.30 baru gerak ke Kuantan. Kau ghaser dalam setengah boleh sampai? Memang tak lah. Bera-Kuantan dalam 2jam, tu belum di campur dengan jalan jem, singgah RnR dll. Sampai² Kuantan pergi jenjalan Kuantan Parade. Cam biase ,tu la port yg aku paling sukaaa nak shopping or window shopping. :) Sebab apa KP, sebab selalu dieorg akan buka booth kat tengah2 KP tu so akan banyakkkkkk baju blouse jubah dress beg kasut yang akan dijual dengan harga yg murah. Hoho.
Okey lupakan shopping.

Port yang aku paling sukaa kat Kuantan ni adalah pantai Telok Cempedak. Duduklah lama mana pun aku tak kisah. Serius. Kita rasa tenanggg je bila tengok air laut.angin yang bertiup,tengok budak² main layang-layang. Cha main layang² jugak tapi aku malas nak melayan,biar die main sorang2. Haha.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.