Tahun baru 2015

January 13, 2015

Entri pertama untuk tahun ni. Kesian betul blog aku ni. Diabaikan seratus-peratus. Azam tahun baru nak update blog. Entah yer entak tidak kan. Hari ini dah 13,01.2015 dah pun. Nak cerita sal azam,cam malas je. Sebab azam tahun lepas pun tak dapat ditunaikan lagi.

Nah gambar tahun baru. Nak update tu je boleh?haha.

Esok aku sambung cerita sal wedding bFF aku. Entri khas untuk beliau. Yeay ade idea da nak update.

You Might Also Like

3 komen

  1. same la, nak update azam tahun baru macam tahun2 lepas pun macam da kelaut dah...

    cepat2 update. mood blogging kena tanam suburkan balik ni. =)

    ReplyDelete
  2. saya setuju... teluk cempedak mendamaikan... capai satu buku, lepak sana boleh baca sampai habis lagi kan...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger