Friday, January 17, 2014


Assalamualaikum dan hai


ALHAMDULILLAH.
DUIT NUFFNANG DAH DAPAT.
Walau pun tak beribu riban cam blogger lain tetap bersyukur dapat jugak. Hasil penat lelah merepek kat blog merepek kesayangan aku ni. Ahakss. Ni cek ke tiga yang pernah aku dapat dari nuffnang. Thanks nuffnang! Siapa cakap blog ni buang masa jer. Kalau betul2 bersunggug blog, memang boleh menjana pendapatan. Cuma aku ni je la malas nk update.

Lepas ni kena rajin up kan traffic visitors. Kena rajin hupdate. Tapi tak taw nak hupdate apa.

Haha. #kbye

Thursday, January 16, 2014

Eh dah 2014

Thursday, January 16, 2014 0 Comments

Tajuk tak boleh blah kan. Padahal hari ni dah masuk pertengahan bulan Januari pun. Sekejap je masa berlalu kan. Kadang2 tak sedar kita banyak bazirkan masa dengan hal2 yang tak penting.

Oklah,ramai blogger wat throwback 2013. Aku rasa sepanjang tahun lepas takde ape yang menarik or gempak. Ada yang menarik tapi malas nak update. Then,  sebab aku status aku still sama. B-u-j-a-ng. Hikssss. So checklist aku untuk tahun 2013 ada yang tak lengkap lagi. Nanti la aku update aku pergi mana sepanjang 2013. Tu pun kalo rajin. Haha.

Ada suatu pengajaran yang aku dapat, jangan terlalu cepat percaya pada orang. Depan kita nampak baik,belakang kita Allah je tahu. Kadang2 orang yang kita percaya akan wat kita kecewa disebabkan perbuatan yang tak disangka2.

"I can't remember to forget you.
I keep forgetting I should let you go."

and now, i remember to forget you.

and now, i let you go.