Keychain Felt Art

November 05, 2014 C i k R e n e x 2 Comments


Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Tak terlambat lagi rasanya nak ucapkan Salam Maal Hijrah dan Selamat datang Bulan November. hmm, tak lama dah kan nak masuk tahun dua-kosong-satu-lima. Cepatnya masa berlalu. Masa berlalu dengan cepat atau kita yang biarkan masa tu berlalu begitu sahaja?Fikirkan. 


 Ok lah,sebenarnya entri ni up satu gambar keychain Felt lagi. Untuk pengetahuan mereka yang membaca belog guwa ni, guwa ada buka bisnes jual Keychain Felt dan Bubble talk. Tapi kecil-kecilan sahaja tapi boleh la untuk sekadar suka-suka.





ni contoh keychain felt yang guwa dah buat untuk Ieya.
Couple keychain guwa bagi nama.
harganya satu RM4.50 sahaja.
Maksimum huruf 6 huruf.
boleh COD di kawasan Triang,Temerloh,Mentakab dan Bandar Bera.


Kalau nak tengok contoh lain boleh g follow instagram guwa di @bycikrenex
Nak order boleh whatsApp 0177944891 atau pm di Facebook Cik Renex



thanks. <3 font="">


You Might Also Like

2 comments:

  1. salam kenal dan salam singgah...

    lebih berminat ngan kamera hp Samsung Note 4 yg baru dan sangat gempak

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)