Keychain Felt

September 23, 2014

Assalamualaikum Lama tak update blog oiii. Entah kenapa niat untuk menjadi blogger tegar makin lama makin teruk. Mungkin takde apa yang menarik nak diceritakan? Maybe. Ok lah.hari nak share sesuatu. Aku sekarang tengah bizi menyiapkan tempahan keychain dari kain felt. haaa,mungkin ini salah satu sebab aku jarang update blog sebab sibuk menjahit. Hehehehehe.






Ok la,kembali ke topik asal. Keychain felt. 
Pernah dengar kan? Kalau tak pernah dengar tengok je la gambar aku letak ni.


ADa sesiapa yang berminat nak order? Boleh la whatsApp /sms ke no 013-7491105. (Sebarang call tak dilayan.hahaha) 


Harga murah je. Satu hanya berharga RM4.50. Kalau nak tambah perkataan lain or corak lain,makanya harga akan di tambah sikit lah.. nak tengok contoh boleh pergi follow Instagram @4ubycikrenex

Ok?thanks.

You Might Also Like

2 komen

  1. follow sini #427. jemput singgah - http://sharifahamarina.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger