Haloha. Bersawang blog katanyaaaaa. Moh ler kita bersihkan sawang2 ni. Lama sangat tinggalkan blog kan. Hari ni aku nak cerita mini project ...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Tak terlambat lagi rasanya nak ucapkan Salam Maal Hijrah dan Selamat datang Bulan November . hmm, tak l...

Assalamualaikum Lama tak update blog oiii. Entah kenapa niat untuk menjadi blogger tegar makin lama makin teruk. Mungkin takde apa yang men...

Sabtu baru ni Cik Renex bawa budak kecik sorang tu merasmi tempat baru kat Temerloh. Mula2 macam tak percaya masa ade orang share gambar2 k...

Selamat berpuasa semua blogger. Oklah,topik utama hari ini adalah juadah berbuka puasa. Elok sangatlah kan, tengah2 hari cam gini cakap sal ...

Assalamualaikum dan selamat pagi.  Masih ada lagi ke yang baca blog aku ni. Kalau tengok dari statistik kat nuffnang tu alhamdulillah l...