Tukar baju alcatel

October 09, 2013

O


Semalam punya cerita. Pergi ke kedai Mr. D.I.Y Temerloh dengan Ma, Acek dan Cha. Nak dijadikan cerita sabtu baru ni aku pergi dah kedai DIY ni kat Starmall Mentakab dengan member aku sebab dia nak cari barang kereta. So aku follow aje la sambil cuci mata brang2 makeup kereta. Aku terjatuh hati satu benda ni tapi tak beli lagi time tu. Bila balik umah mula terbayang² kan. So semalam tu ajak la ma g ke DIY temerloh kot² ade kan jual kat situ jugak. Sekali adee. Ape lagi aku terus lah beli dan bayar. benda apekah? Nanti aku share tu pun kalau rsjin.

Tapi sekarang ni sebenarnya nak cerita yang hp aku da dapat baju baru. Dah alang² g Mr DIY tu of kos la banyak benda2 pelik kan.

Kebetulan pulak aku dah bosan tengok casing hp alcatel aku ni ha da calar balar. So beli la aku sticker manik2 tu dan dengan gigihnya aku tampalkan kat belakang hp aku. Hikhuk

Bukan tak sayang hp aku wat gini. Sebab aku sayang sangatlah aku wat gini. Bg nampak lawa dan meriah alcatel gua.

Bukan senang nk tampal ek. Leceh giler. Patut la orang jual mahal2 sebab upah buat sekali. Da la kena placing kasi lurus. Ni percubaan pertama aku so senget benget sikit dan kurang kemas.

K lah.nanti update lagi. Salam Aidiladha bloggeriansss sekaliannnn. xoxo

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger