Seksi Ovari

March 08, 2013 C i k R e n e x 0 Comments




"Kau kata mau jahit hati aku yang luka berdarah,

tapi makin kau jahit,makin berdarah.

Jarum itu tumpul atau barangkali benang tersimpul.

Biar aje luka itu, kering nanti baiklah tu. -#TungguKeringNanti "




Kenapa tidak hargai peluang yang diberi
Bukan semua dapat peluang

Awak tak bersyukur
Atau awak tak tahu
Apa itu menghargai?

Janji yang diberi ibarat kekabu
Yang ditiup angin yang rakus





seksi ovari. Himpunan Puisi. Kau tengok tajuk buku dah taw ini semua berkaitan perempuan. Seksi. Ovari. :)
Bila kau baca buku ni,kau akan rasa something. Eh,kenapa buku ni macam perli aku?
Tapi bukan semua part la. Huhu.

Pada anda yang ada ovari,sila beli buku ni,tak rugi. Sebab buku ni ohsem.
Dan sebab buku ini jugak,aku rasa macam dah suka beli buku puisi. #kbye

0 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Lepak-ing witg BFF ♥

February 28, 2013 C i k R e n e x 2 Comments

Yeay. Plan lepaking untuk penutup Februari. Dan penutup cuti semester Azuwa.


Thanks Azuwa dan Shafik sudi melepak bersama2.


Thanks Sapak sebab belanja kami. Hikhik.


<

2 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Ost Setia Hujung Nyawa (Maafkan Aku-last minute)

January 02, 2013 C i k R e n e x 0 Comments

Drama bersiri baru TV3 yang diadaptasi dari Novel. Mula2 xlayan sangat cerita ni,tapi lama2 bila layan sweet giker citer ni weh.


Hero dan Heroin yang sangat comel.huhu.

Jom layan Ost drama ni. MAAFKAN AKU - last minute

MAAFKAN AKU - LAST MINUTE


Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yg ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yg pertama..kucintai

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yg dapat menemanimu

Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata,
I said i love youu..




Kacaknya kau Amar Asyraf. Dia dah bertunang pun. *sedih

0 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)