November 8, 2012

Kasih Jangan Pergi

Yuhuu. Bila mood rajin update blog sampai, mula lah tiap2 jam asyik nak update je kejenye. Tapi kan, sebenarnya takde idea apa pun nak update. Nak cerita pasal kehidupan sekarang? Macam takde apa yang menarik semuanya berjalan sama. Dari hari isnin sampai jumaat sibuk bekerja. Sabtu Ahad je aktiviti bertukar. Tengok wayang,hang-out ngan member, dll.


Tapi xpelah. Kalau ada cerita best aku update. Sekarang ni nak cerita satu lagu yang menjadi lagu kegemaran selepas lagu 'kehilangan-Firman' . Iaitu lagu 'Kasih jangan pergi'  nyanyian Pria Band/ Nirwana Band . Lagu ni sangat2 bermakna dan lirik yang aku sangat suka.


Jom aku share lirik lagunya. Video nya korang leh tengok kat youtube. Macam tak biasa kan. Hakhak.





Bila ku hanya sesaat bagimu
Jangan biarkan aku terlanjur menyayangimu
Aku tak sanggup jauh darimu
Kerana kau yang membuat aku menyayangmu

Cinta yang aku punya bukan sekadar kata
Cinta ku ini abadi untukmu

Kasih jangan( 4x ) kau pergi
Jangan pernah meninggalkan aku sendiri
Aku tak bisa aku tak sanggup

Kasih jangan ( 4x ) kau pergi
Jangan pernah meninggalkan aku sendiri
Aku tak bisa bila kau pergi


• Kadang-kadang tanpa anda sedari anda telah membuat seseorang menyayangi anda. Tapi sebenarnya anda tak berminat padanya. Lalu anda pergi meninggalkannya tanpa kata. Kejam kan anda. Kenapa bagi harapan padanya,sedangkan anda hanya bermain dengan perasaannya•




2 comments:

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

C i k R e n e x said...

waalaikumussalam.. thanks invite..nti sy terjah GA tu yermm