Majlis berbuka puasa bersama kawan

August 18, 2012

Skema tak tajuk?haha

Sempena ramadhan ni mesti ramai yang plan berbuka puasa dengan geng masing2 kan. Tak ketinggalan jugak Kami. Dak2 ex seri bera batch first. Plan yang pada aslny dirancang oleh Nazuha,tapi beliau sendiri tak boleh join sebab balik awal kampung.

Kami berenam yang join iftar ni pun bncang2 Di twitter Sahaja. Siapa nak sponsor,bila ,kat mane. Bukan apa,aku post kat group FB no respond,so last2 tanya geng twitter ajo.abis citer

So,menjadi la Kami iftar sama2. Kami makan kat Marry Brown kerayong . Fully sponsored by sapak!gambar yg paling besar tu adalah Sapak.

Nasi ayam Marry Brown.nyum2.

Lepas berbuka macam biase la.borak2 ,macam marrybrown tu Kami yang punya .

Thanks pada yg sudi hadir yer. Cc: sapak,azuwa,syahid,ecah n nuar .
Tahun depan kita iftar n sahur sama2 lagi.

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger