Selamat datang bulan Jun, Selamat tinggal bulan Mei

June 05, 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia.



Selamat datang bulan Jun, Selamat tinggal bulan Mei. Haiss,masa berlalu dengan pantasnya tanpa tunggu kita kan. Kadang-kadang sampai tak terkejar masa tu. sebagai contoh,aku nak hupdate belog ni pun tak sempat. Bukan malas,tapi kebusy-an (update Facebook dan Twitter boleh plak.Eh?:p )

Secara rumusannya, bulan Jun merupakan bulan yang beruntung bagi aku dan bermulanya episod baru aku sebagai kakitangan kerajaan. Dah lama kot aku tunggu peluang ni. So,alhamdulillah sekarang baru Allah kurniakan aku rezeki ni. alhamdulillah. Sebenarnya banyak hikmah bila aku tukar kerja kali ni sebab aku boleh stay dengan ma. Sebelum ni aku kerja swasta kat kuantan terpaksa tinggalkan ma keseorangan dengan si budak kecik ni,risau jugak aku kalau jadi pape. Tapi, alhamdulillah Allah dah rencanakan rentak life aku. Tak sampai sebulan aku kerja sana,akhirnya aku dapat kerja yang dekat umah aku even kena berulang-alik almost 45minit. But at least,aku boleh jaga ma dan cha :) syukur 


Lagi satu janji dengan diri sendiri nak edit belog,tapi tak sempat.Adeii.

You Might Also Like

2 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger