Thursday, March 1, 2012

It takes someone VERY SPECIAL

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia.



"It takes someone VERY SPECIAL to help you forget someone very SPECIAL" 
- karl led(Arwah Abah)


Quote atas tu aku dapat dari album lama abah.Hari tu tengok album lama2 dan tejumpa quote yang ni.Abah tulis masa ni abah kerja kat Kuantan.Best quote abah ni.:)Abah memang teror cakap omputih sebab abah dulu sekolah omputih.Anak dara dia je yang slow sikit nak SPEAKing2 nih.:p


Berbalik kepada quote tersebut, Kita memang perlukan seseorang yang sangat Special untuk membantu kita lupakan seseorang yang special jugak.Sebagai contoh,Kau couple ngan sorang nih.Kapel punya lah lama,tup tup tup ada masalah,kena putuskan hubungan tersebut.Memang sangat sedih kan?Berbulan2 jugak lah kau akan frust menonggeng sebab tak boleh lupakan EX kite tu. Tiba2 datang seseorang yang telah wat kau hepi,wat kau lupakan EX kau tu.Then,kau orang decide nak kapel.And live happily ever after.


Persoalannya,kenapa orang tu boleh hepikan Kau?Kenapa orang tu boleh wat kau terima dia jadi kekasih hati?


Jawapannya hanya satu,"Sebab orang tu sangat Special dan ke'Special'an orang tu melebihi special EX kau tu"

:)

kerepek:aku still searching someone very special tu..huhu





No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.