d u a p u l u h T i g a sudah :)

February 24, 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia.



D u a P u l u h T i g a 

Nombor yang sedikit kan?Kalau umur 23 pun kira muda lagi kan?kan?kan?

18 Februari 2012 yang lepas adalah hari lahir aku.yeay!Hepi Belated Birthday to me :)

Detik 0000 pada 18 feb tu aku tengah drive Mr K ke Kluang dan yes!my family orang pertama wish birthday to me.Tu pun bila aku cakap "Ma,dah kul 12.Besday aye lah". dan bila check handphone ramai member SMS cakap hepi birthday. Thanks kawan. Eh,sebenarnya orang first yang wish adalah kawan satu kuliah aku.Dia wish awal gile,pagi 17hb.Haha.Semangat dia wish kan.Really appreciated it <3


bila on9 Facebook,takyah cakap la kan.Normal lah bila harijadi,Fb akan tulis kat home.Sah2 sume friend dalam friendlist tahu kan.Dan mana2 yang rajin nak meWish memang akan post ucapan "HB" even sebelum ni xpernah nak bertegur sapa kan.Time ni la ada point nak tulis kat wall FB kan.Nak balas setiap wish memang tak sempat lah kan.Yang mampu hanya LIKE sahaja. 

Kalau takde reminder kat FB tu korang takkan ingat birthday aku kannnnn :)Faham faham.

K lah,bila umur dah 23 ramai cakap umur yang sesuai untuk TUNANG/KAHWIN.InsyaAllah,kalau ada jodoh ada lah.Aku tunggu orang yang first wish tu meminang aku lah.Hehe.:) tettt.Malu giler kalau dia baca kan.banyak lagi aku nak capai dalam tahun ni.Memang banyak giler.Adoii.InsyaAllah akan tercapai .macam tahun lepas,Separuh dah tercapai.


Hadiah?Ada lah jugak dari takde kan.Akak aku bagi tudung.Thanks kak.Kak Fina pun bagi shawk.Thanks kak Fina.Ouh,hari tu masa kat tempat kerja,Intan beli kek kat aku.:)Feeling2 la macam budak kecik semangat nak potong kek,tapi SPOIL pisau macam itu.huhu.Thanks Intan 4 da cake walaupun bukan kau yang buat.Sedap.


kak Fina and me.captured by Intan







You Might Also Like

3 komen

  1. epi bufday!

    cantek la backgorind blog nih...suke!!

    ReplyDelete
  2. tudung saye bg kat kamu ke yg kamu pakai tu?

    ReplyDelete
  3. iz:amik kat prettypoddle :)

    akak:haah..hehehhe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger