Peraduan Teka DBIQ

January 13, 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia.




Tadaa.Contest again.Sekarang nak join contest yang dianjurkan oleh seorang gadis yang sangat santek.Izyan Balqis(#puji-puji ni ada chance tak nak menang?miahahaha)



First Q : widjet nye adalah gambar KERETA KUNING yang dibawah sekali tepi kanan.

Second Q :Nama belog sebelum ini adalah Life is Beautiful & Aku,diri aku &tentang aku  




Amacam?LULUS x cik IQ ..hehehe







sape nak join,g terjah belog IQ ataupun klik je banner kat atas tu haa.Gud luck and wish me luck okay!

You Might Also Like

2 komen

  1. perghh~~~ tarikh da tamat...siyes IQ cakap, renex pemenangnya!!!

    tahniah2!!

    ReplyDelete
  2. WAHHHH!!YEAY MENANG..yeay yeay yeay

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger