Minesweeper..Ingatkah anda lagi?

January 17, 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia.




Minesweeper

Tahu tak game ni?kalau tak tahu memang pelik la tuh sebab dalam setiap komputer/laptop memang wajib ada minesweeper nih.

game ni senang je main,tapi memerlukan perancangan dan strategi semasa main.Kalau salah klik,akan menyebabkan ia meletup.

Ni masa mula-mula game.


Separuh jalan.


The End.



salah tekan.Ini la jadinya kan.Malas nak printscreen gambar yang menang.HAHA.dulu semangat main game ni sampai berlawan ngan member.Siap send gambar MMS kat dia bukti sape lagi cepat kan.


tapi sekarang orang dah tak layan game ni.tak mencabar kan.Sekarang orang layan ANGRY BIRDS,ZOMBIES vs PLANTS,Need for speed dan macam2 lagi la..zaman da maju,game pun maju la kan

kerepek:kadang-kadang main game minesweeper ni seronok jugak kan!



You Might Also Like

2 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger