ada seorang kawan aku cerita kat aku aku tanya wat pe,die jawab-tadi on9 pastu terus offline sebab ada seorang gurl ni tanya kat dia maca...

Jumaat hari tu aku pergi Job Fair ni.Macam biasa,pameran2 kerjaya tapi vacant for chemistry field sangatlah kurang.*sigh. Drop la resume ...

suatu hari,aku duduk di perhentian bas menunggu ketibaan bas.aku memerhatikan orang,itu je yang aku mampu buat sebab sangat bosan menunggu b...