anda kipas susah mati domo?

October 20, 2011 C i k R e n e x 4 Comments



siapa readers blog renex yang addicted giler dengan Domo?sila angkat bahu.:)


okay!aku angkat bahu.nampak takkk?memang aku peminat domo dan danbo.dua2 feature yang sangat la comel.patung domo aku ada dah.cuma sekarang nak mencari patung danbo.tapi tak tahu nak cari kat mana.korang tahu tak?


okay!lupakan danbo.kita sekarang nak cakap sal Domo dulu.hari aku nak show off something related to DOMO.ianya sangat la cutest okay!Pendrive DOMO.so sambil2 menyimpan segala maklumat dalam pendrive tu,kita juga boleh menambah koleksi pendrive Domo kan)


nak lebih details sila klik link ni yer :)





jom g terjah kat link ni utk lebih lanjut k :)

4 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

i miss my abah :|

October 20, 2011 C i k R e n e x 2 Comments

2 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

A letter for my best friend

October 17, 2011 C i k R e n e x 0 Comments

entry kali ni extremely special untuk one of my best-best friends. Muafah.


"afa dear,sori sayunk sebab lambat wish besday kat.ko tiap2 tahun tak pernah miss wish besday aku kan,tapi besday ko this year aku terlupe giler.tapi u know why kan.:)  i hope u'll understand it n i know u'll.


ko ingat tak mase bila kita mula2 kenal?aku rasa masa kita time forecast kat utm aritu kan.kita duk sama blok kat Kolej Tun Hussein Onn tu.aku duk aras tiga ko duk aras dua right.time tu aku rumate dengan ain.Ko ngan ain memang da kenal kan.dari situ la kita kenal tapi time tu tak rapat sangat kan.ko selalu datang bilik kiteorang time tu.tapi aku ni kan pemalu,sebab tu aku tak borak sangat ngan ko kan.hahaha!!


eh,kalau aku sidai baju kat tingkap,then bila angin sepoi2 tak reti bahasa tu muncul,baju aku selalu jatuh kat aras dua.Then aku dengan muka dengan penuh malu pergi la ketuk bilik bawah.sebab nak amik baju tu..tu bilik ko ke bilik dak lain.aku lupe.haha!almaklumlah aku dah meningkat dewasa ni..hee


masa 1st sem 1st year kita tak rapat lagi kan,cuma taw la kite dapat course sama.aku rasa kita rapat since kita sama group section kann..time tu ko rapat ngan ain n mas da,aku pun mnyibuk jugak nak rapat ngan korang kan..:) bile da selalu wat group sama2,jadilah kita rapat n geng since sekarang right.


pastu pulak kita sama blok time kat kolej rahman putra(KRP) kan,aku tak ingat tarikh bila betul2 kita jadi rapat.kau ingat tak afa??hee..


aku rasa aku selalu pesan kat kau,kalau nak kuar g jenjalan ajak aku sekali.so bnyak kali da kita keluar jenjalan kan.tgok wayang,window shopping,makan kfc,g mandi pantai kat desaru,buka puasa sama2.:) really miss that moment afa..sob sob..tiap kali dinner kolejconfirm kita g kan.mana pernah miss,ye dok??semangat bab2 makan.aku punya habit suka amik gambar,ko pun tahu kan,smpai dah berjangkit ngan ko.hee,,dalam tandas pun aku suka snap pic.


banyak ag aku nak cakap ni afa,tapi takut panjang berjela2 lak nanti ye.so,,dear afa,hepi besdar sayunk!cepat2 abiskan master ko tu,nanti leh kahwin so aku leh g perak..hee,wish u all the best n may Allah bless you.









aku rindu geng2 kita afa,hmmm..agaknye bila la reunion kita ni,,"


from,
cik renex.




0 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)