renex dah ada Lesen P

by - Friday, September 16, 2011

salam lebaran semua.lamanya dah tak update blog ni kan.Penuh sawang.:) ouh ye,hari aku nak share something yang bagi aku sangat la membahagiakan aku.Nak tahu apa?


Aku dah dapat lesen P,akhirnya lepas jugak test JPJ tu.Finally.*sigh* sebenarnya last2 week aku failed Test jalan raya.Test Parking,bukit,tiga penjuru lulus lak.Jalan raya memang hampeh.tu kena repeat test jalan raya ni.


Tapi alhamdulillah,hari khamis lepas ujian jalan raya aku berjalan dengan lancarnya.hencik Jpj kali ni memang best dan tak over skema.Mula2 aku nak start tu aku nak reverse dulu kan,tiba2 tak boleh. sebab lupa nak tekan hand brake.dalam hati aku..demmmm..tapi aku sengeh je la kat dia.:)mcm tak rasa bersalah kan,padahal dalam hati "adoii,,pass ke tak aku ni,permulaan pun dah hancus.."


aku banyak borak je dengan dia.dia tanya aku tinggal mana.kenal tak orang ni,orang tu.belajar mana,kerja mana.haha!macam interview lak kan. tapi takpe jugak,baru la aku tak cuak mase test tu.hehe.yang part paling lawak hehe bila dia cakap kat aku

"eh,pandang depan la,awk tu tengah drive"

haha.dah memang habit aku mcam tu,bila borak mesti nak tengok muka orang yang aku borak2 tu.hehe..naseb baik dapat yang sporting habiss...

pengalaman kena test JPJ ni memang bermakna kan.setiap orang mesti ada pengalaman masing2 kan.tanak share ke?jom share2..:))

sharing is caring ;)


You May Also Like

5 comments

  1. aku tak pakai seatbelt! Muahahahah~

    ReplyDelete
  2. wawa :hahaha,.ko lagi ganas bebbbb...

    iz : akhirnyaaa...fuh fuhhhhh :)

    ReplyDelete
  3. sy br pass test jpj last monday..xsabar bk bwk keter ni..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.