Menonton Bini-Biniku Gangster

September 28, 2011


semalam tengok movie Bini-Biniku Gangster.Memang terbaik la cerita ni.Yang paling best Sam.wat muka serius pun still rasa nak gelak tengok muka dia tu.haha.Macam malas nak wat review cerita ni better kamu semua tengok sendiri,tapi majoriti semua dah tengok kot cerita ni.kann



kerepek:berat turun 1kg pun suka macam nak rak!baru 1 kg bukan 10kg.sedarlah cik renex

You Might Also Like

2 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger