Timba dan Perigi sama-sama cari :)

ada seorang kawan aku cerita kat aku aku tanya wat pe,die jawab-tadi on9 pastu terus offline sebab ada seorang gurl ni tanya kat dia maca...


ada seorang kawan aku cerita kat aku

aku tanya wat pe,die jawab-tadi on9 pastu terus offline sebab ada seorang gurl ni tanya kat dia macam ni.."awk xnak ke ambil no fon sy?"

bile aku bace msg tu,aku gelak sorang2.macam2 zaman sekarang ni.semua dah advanced,dulu mana ada perempuan berani tanya macam tu kan.selalu lelaki yang minta nombor dulu then perempuan tu pun kononnya play hard to get la kan.padahal dalam hati punya la nak bagi no fon kat lelaki.

tapi sekarang,istilah perigi cari timba or timba cari perigi dah tak penting.yang penting berani untuk memulakan sesuatu perhubungan.kalau masing-masing tunggu,sampai bila pun takkan bergerak.huhu

aku nak komen2 lebih pun tak tahu.:)

so.

Dear Akim,do you want to make stories with me?walaupun umur U lagi TER'kurang' dari I,I dont care,simply dont care.

HAHA.




You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

founder Bycikrenex

Handmade & Handsew with LOVE



SEDIA MENERIMA TEMPAHAN

Bantal Hiasan Nama Sendiri
Bantal untuk Hadiah kahwin & hadiah hari jadi
Keychain nama
Owlie Plushie
Pin Shawl
Cupcake pincushion

WHATSAPP 017 794 4891 untuk details/tempahan