Selamat Hari Lahir Ziera!

July 25, 2011



Selamat Hari Lahir kepada adik ku Ziera.


"Sweet 17teen dear,Akak doakan Ziera dapat result yang cemerlang dalam SPM nanti.All da best for u Ziera.Love ziera always!mwah :X"


Ziera-dah dua tahun kot jadi adik angkat aku.Kami terserempak masa kat terminal Larkin,time tu aku tengah tunggu bas nak balik Pahang.Mase tu tengah study lagi kat Utm.Dia mintak nombor aku n kami stay contact.Tak sangka kami jadi rapat.haha.Sebuah Pertemuan yang menjanjikan suatu perhubungan adik beradik angkat..haha,,

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger