Saya berjaya wat header transparent..:)

July 26, 2011

YEAY!!

THANKS TO SIS INTAN coz buat tutorial nih.

akhirnya aku berjaya wat header transparent.Mesti ada yang cakap aku ketinggalan zaman kan,sebab baru pandai wat benda alah ni.Haha!aku mengaku photoshop memang aku ZERO kalau Photoscape boleh laaa..lagi satu aku takde software Photoshop CS5 yang aku ado hanya lah CS2.see,dr situ dah tahu aku memang ketinggalan dengan bab2 ni.

ni lah hasilnya-aku takde idea lagi nak wat ni.cincai je la kan.


pada sape2 yang nak belajar tu g la terjah blog sis Intan yang sangat comel ni.:))sis intan ni kalau bab-bab tutorial memang best.ayat dia senang je nak faham tak complicated pun.ajar step by step.memang senang nak wat.

sebelum2 ni aku memang selalu guna tutorial dia contoh macam mana nak blink2,nak letak gmbar kat sebelah tajuk post kita tu.tapi sekarang aku tak sempat nk wat ag utk layout sekarang ni..nanti la kalau ada masa nak cantikkan blog ni.tapi mesti tak secantik blog sis intan tu.jeles giler tengok blog die,cantik n kawaii sangat.Jeles.Hhaha.:))

nak tau blog-blog mana yang best tutorial?

ni ha.blog sis intan,cik ynn,sis zie red..tiga blog ni memang aku selalu tengok kalo nak cari tutorial ni.belajar dari mereka yang sifu2 ni.:))

You Might Also Like

2 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger