Jari jemari memainkan peranan

July 26, 2011



tadaa..lagi satu hasil kerja jari-jemariku.tak kemas sangat jahitan yang aku wat ni sebab aku wat benda ni tengah malam.nak bagi ke member aku tu esoknya.memang kelam kabut  la nak wat kan,mana nak cari idea,nak lakar,nak gunting,jahit n then bg benda tu kembong macam bantal.

tapi okay la,aku puas hati sebab dapat bagi something untuk dua orang member aku ni.nak bagi hadiah mahal-mahal aku tak mampu.ni je la yang aku mampu bagi.

Hope they like it.:))


kerepek-kalau aku jual benda alah ni laku tak?ada orang nak order tak??

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger