Under 18 :)

June 16, 2011



"aku ada ruang sendiri
jangan tanya kenapa & mengapa
dewasa adalah aset aku
ceria selalu hingga ke tahap maksima
terbang bersama aku
jangan tuduh aku jahat sebelum kenal
aku tahu apa yang aku buat
tapi korang takkan pernah tahu!

hidup ni mesti bebas
makan minum bermain..
atau jangan buat apa-apa
ini adalah kehendak maksima aku..
tapi dihujungnya pasti ada sempadan
Ingat itu.."


aku suka bait-bait ayat ni.credit to comic UNDER 18 by ZINT.

aku memang suka baca komik ni.tapi aku tak suka beli komik.macam novel.aku suka layan novel.tapi tak pernah beli novel.aku jenis suka baca sekali then dah!kalau rajin pun baca kedua kali je..huu..


so this time,komik under 18 ni aku pinjam dari sepupu aku SAM,,memang best komik ni.mengisahkan tiga sahabat yang nakal.Yosi,Ax dan Kaio.mereka ni satu kelas n kepala memang gila habis.aku baca komik ni asyik gelak je..hee.walaupun kadang-kadang lawak ni macam hampeh je..:)macam-macam situasi mereka bertiga ni.tapi memang havoc la mereka ni..i like..yang paling tak senonoh si Ax n Kaio ni wat bile mereka berdua ni pergi lawat rumah si Yosi ni.boleh lak si Ax ni tulis kat badan kucing tu 'Im too bogel'.cam hape je kan.pas tu bet lak nak campak kucing tu,,memang kecian kucing tu jadi bahan eksperimen..hehe..budak-budak nakal kan..:3 at least komik leh release kan tension aku.



kerepek:sape ada komik?cik renex nak pinjam boleyhhh??huuuu..

till then.cik renex.

You Might Also Like

2 komen

  1. wah3 bestnyer komik tuh! rndu3000x
    yup komik teman baik time tnsion /^,^/v

    ReplyDelete
  2. uglyduck : memang best komik tu..g beli komik baru cepat2..:)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger