menonton wayang 3 2 1 Cinta di kluang

June 29, 2011


hari ni mahu cerita mengenai movie terbaru yang cik renex pergi tonton di pawagam.cerita 3,2,1 Cinta.masa ni,tak ramai sangat tengok sbab pergi hari selasa,ada lah dalam 10 orang macam tu.so,aku dengan selambanya wat hall tu macam rumah aku sendiri,bsing n komen2 cerita.haha!


oklah.movien ni mengenai Siti Aisyah Mohamad atau dikenali dengan nama glamernya SAM yang takut digelar andartu selepas baca artikel di majalah Remaja.Fariz yang tunjuk kat Sam tu,so die pun cuak la sebab nisbah perempuan dengan lelaki 37:1.Sam ni ada la tersangkut kat seorang mamat ni;nama dia Nazril(aku lupe nama watak ni..opsss).Jadi,Sam ni telah melakukan pelbagai cara untuk memikat hati si Naz ni sampai dia dimalukan.tapi si Sam ni kan Tomboi,hati kental,macam2 la die wat.dalam masa yang sama ,si Sam telah abaikan kwan baik die Fariz  tu.sampai sanggup die sepak Fariz tu.kecian die kan.hbis madu sepah dibuang.Bukan sepah maharaja lawak tu.heee

cerita ni ada la jugak part3 sedih,smpaikan bergenang air dipinggir mata cik renex ni.

ending-sangat2 menarik .:) better korang g tengok movie ni.sokong la industri tempatan kita.




bila cakap mengenai jodoh ni,aku pun risau.aku da 22 tahun tapi still tade calon lagi.cam ne ni??aishhhh..hari tu,pernah cakap mengenai hal jodoh ni ngan kawan aku.die lagi tegar,da tiga tahun tak berkapel,aku baru bape bulan.tapi dia takpe,die lelaki,aku perempuan.lelaki takpe kahwin lambat.Kalau perempuan kahwin lambat cnfrm org mengata.:| 


kerepek:tadi jumpa bakal-mak-mertua-tak-jadi..hahaha!!

anda suka entry ni.sila tekan LIKE. TQ

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

Subscribe