chocolate homemade

June 30, 2011



hoyehhh!!!!lihatlah chocolate2 yang lazat sedap dan comel ini.ini lah hasil kami adik-beradik.hari tu aku stay umah akak aku n then akak ajak aku try wat chocolate.so semangat la aku kan,semangat nak makan!hee..

tapi kira berjaya la jugak kami buat sebab this is first try okay.so,raya nanti nak buat banyak3.sape2 readers yang nak rasa,meh datang umah cik renex ye..:))



anda suka entry ni.sila tekan LIKE. TQ

You Might Also Like

2 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger