Sunday, February 20, 2011

dua puluh dua

hello hello.semalam semalam besday aku..


tak sangka!ramai yang wish besday kat facebook..:) terharu weh,,aku tahu,dieorang bukan ingat besday aku,tapi kat facebook kan de tulis besday sape2 kan,tapi aku still terharu gak,,heehehe..terima kasih sangat2 kat member2 yang ku sayangi sekalian..yang sms aku wish besday pun ada jugak,,thankssss kooraangggg...:)

dua puluh dua-angka yang cantik bukan.

hadiah paling bermakna aku?semestinya dari diri aku sendiri.hadiahnya adalah MR K! hee..mr k actually salah satu wishlist aku last year,alhamdulillah tahun ni baru aku dapat walaupun aku ni second user,,tapi yang penting aku guna duit aku sendiri hasil titik peluh aku kerja..cehwahh..macam peluh je wat keje kan..haha!


oh ya!nak share something.
msg from my friend,,aku suka ayat2 dari msg kawan2 aku ni..

"celebrating is less meaningful than appreaciating" thus,thanks ur mom on ur big days,,

aku suka ayat die,,:) thanks mir,,


ni lak msg dr yus,,

"Ya allah,wanita yang membaca ini adalah wanita yang cantik,kuat,sabar & saya menyayanginya.tolong murahkan rezekinya&tingkatkan kehidupannya.begitupun jika dia melangkah,selamatkan dia..aminnn.."

aku pun syg ko yus...



akak aku pun de wat entry kat blog die smpena besday aku..kononnya la kan..hee..jom g terjah..:)

http://faralovelee.blogspot.com/2011/02/happy-besday-adik.html

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.