memalukan atau dimalukann...

January 07, 2011

malam tadi seorang gadis berjalan masuk ke Maybank utk bank in duit.so dengan lemah gemalai nya smbil memegang hp menuju ke bank tersebut.



bila dah sampai,dengan selambanya menolak pintu tersebut.cubaan pertama tak berjaya,so cubaan menolak pintu utk kali kedua.still tidak berjaya.aishh!si gadis mula bengang dan menarik muka masam.tiba-tiba nampak perkataan TARIK kat pintu tersebut!



cis patut la tak berjaya.tak pasal-pasal kena perli ngan dua orang mamat ni.
"lain kali masuk sini tarik pintu ye.."cakap smbil gelak-gelak ngan member dia..

adoiii..memang maluuuu okay!si gadis hanya mampu tersenyum sahaja..haha.padahal dalam hati malu gileeerrr....



peristiwa memalukan tak berakhir smpai disitu..masuk nak bank in duit pun berlaku lagi.macam biasa la kan,mula-mula tekan enter then select language..so aku nak pilih la malay sebab aku anak jati orang melayu,kononya la kannn...jadi dengan SEMANGATnya g tekan kat skrin tu..konon-konon ingatkan touch skrin..rupanya bukan touch skrin apedaaa.kena tekan button kat sebelah tu bila nk pilih which one.haha..maluuu seyyhhhh..nasib baik time tu takde orang kat belakang tgh tgu turn.kalau tak.malu tuk kali kedua...:)



haiiiissss.....


hari semalam memang la hari yang melawakkan..:)

You Might Also Like

2 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger