shawl online

December 08, 2010

shopping online.semua orang mesti ada minat macam tu kan.sekarang zaman it.sekarang ni jugak banyak sangat blogshop online wujud.macam cendawan tumbuh selepas hujan ribut petir.huu.n aku pun ter addict jugak dengan shopping online ni.tapi tak la terlampau addict sangat. aku selalu beli kat member2 aku je.bukan ape,aku lagi percaya beli online pada orang yang aku kenal je..shopping online ni kadang2 boleh tipu jugak kan,,

this week aku beli satu shawl dari member aku ni..suraiza..dah dua kali aku beli shawl ngan die..



ini lah selendang yang aku beli tu..lawa tak?kalau tak lawa pun korang still kena cakap cantik gak.kalau tak aku sebar virus kat pc korang.hehe.
 

so kalau korang nk beli shawl boleh la g terjah blog kawan aku ni..
 
 


You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger