pada yang tengah bercinta tu,meh bace info ni..

December 10, 2010

hei hei.aku kembali mengupdate blog kesayanganku ini sambil ditemani jobmalaysia.aisshh..baik lah,hari ni aku nak share lagi something ngan korang yer..iaitu 5 fakta cinta yang perlu kamu-kamu tahu.lima je okay.bukan banyak pun.huhu,,


jom kita mulakan dengan fakta pertama,

"lelaki dikatakan lebih mudah terpengaruh dengan hubungan cinta cintun di dalam internet.so,no wonder la kan sekiranya kita nampak lelaki ni dengan senang hati menerima pelawaan gadis-gadis untuk bersembang.contohnya chating kat YM ke,facebook ke,myspace ke,,skype ke..kan?"


fakta kedua lak "jangan terkejut jika anda tahu sebenarnya gadis juga sebenarnya terdorong untuk memiliki lebih dari seorang kekasih,,huhu,bukan hanya lelaki je yang ada niat macam tu.."


fakta seterusnya adalah "seorang lelaki boleh jatuh cinta dengan gadis yang baru ditemuinya hanya dalam masa tiga minit" wah,sungguh HEBAT..patutla lelaki ramai yang propa..huhu,,nasib baik ada empat column untuk diisi kan..


fakta keempat adalah "lelaki memang tak suka mengingat tarikh-tarikh penting dalam hidup mereka even besday awek sendiri,,"so awek-awek jangan lah sentap lak bila dieorang tak ingat tarikh penting contohnya annversary ke,besday ke,,boleh je kan kita tlong ingatkan si lelaki trsebut.


fakta terakhir iaitu fakta kelima"kadang-kadang pasangan kita akan menipu atau berbohong spya dapat cover kesalahan yang mereka wat.." tipu sunat la kononya kan..tapi sebenarnya terus terang itu lagi baik bagi menjamin kesucian sesuatu perhubungan itu.cehwaah,,ayat tak leh blah kan..tapi serius k,jujur itu sangat penting bagi memastikan graf relationship kita always menaik jew,bukan graf menurun k..



k lah,itu aja,nanti aku share info lain lak ye.chow bedahh...:)


You Might Also Like

3 komen

  1. part yg xingat tarikh tu mmg sokong :)

    ReplyDelete
  2. wahh...fakta renex ade jgak yg kene nie...^_^
    btw, jom2x miera na ajak renex buat tag..^_^

    http://lurvelyamiera88.blogspot.com/2010/12/tag-dr-farah.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger